Misiuni si valori

ECHIPA

Cele mai frumoase călătorii încep și se continuă alături de o echipă ai cărei membri au întotdeauna un scop comun.
Echipa APAN Top Selection are la bază câteva principii fundamentale, cum ar fi încrederea, respectul și comunicarea eficientă. Fiecare membru al echipei joacă un rol important atunci când vorbim despre serviciile pe care APAN Top Selection le livrează cu profesionalism.
APAN Top Selection evoluează prin oamenii care fac parte din echipă și o data cu aceștia. Fiecare livrare a unui automobil nou sau rulat este o experiență pe care echipa APAN Top Selection o trăiește cu bucurie.
Vino să cunoști echipa APAN Top Selection care îți va pune la dispoziție oferte personalizate, soluții de finanțare convenabile, consultanță în alegerea automobilului ideal pentru tine, dar și soluții de buy-back!

MISIUNI ȘI VALORI

Într-un mediu global în continuă evoluție, este important să fim conștienți cine suntem, ce facem și care este direcția în care ne îndreptăm.
Misiunea APAN Top Selection este aceea de a livra clienților mai mult decât un produs. O experiență, o poveste.
APAN Top Selection, prin transparența serviciilor oferite, îți pune la dispoziție oferte personalizate și consultanță în alegerea unui automobil nou sau rulat. Pentru că experiența achiziției unui automobil prin APAN Top Selection este importantă, o echipă profesionistă este gata în orice moment să îți ofere servicii complete de finanțare convenabilă, servicii de întreținere și reparație, soluții de mobilitate, dar și consiliere în vederea schimbării autovehiculului prin sistemul buy-back.
Cea mai importantă dintre valorile după care APAN Top Selection se ghidează constant este încrederea. Încrederea în transparența serviciilor oferite, încrederea celei mai bune alegeri și încrederea că poți parcurge mii de kilometri în siguranță.
Acestea sunt principiile după care APAN Top Selection se ghidează. Ele au devenit misiuni și valori pentru care ne adaptăm permanent și ne dezvoltăm continuu.

Mașini livrate recent. Mulțumim pentru încrederea acordată.

Am înțeles.

Ne găsești oriunde online, dar și în 5 orașe: București, Brăila, Galați, Iași, Suceava

Vezi locațiile.