Avantaje

Stoc de masini noi si rulate

Stocul de masini noi prezentat pe site este furnizat de dealerii autorizati APAN:

Aceeasi dealeri comercializeaza si livreaza oriunde in tara masini rulate certificate Top Selection si Selection. Diferentierea intre vehiculele certificate Top Selection si Selection se face in principal in functie de vechime + rulaj si o poti regasi AICI

APAN Top Selection este portalul in care vei putea gasi cu incredere masini rulate de calitate, verificate si cu garantie valabila oriunde in Romania.

In permanenta, peste 200 de masini rulate sunt prezentate in cele 5 locatii din tara: Braila, Galati, Bucuresti, Iasi, Suceava.

Disponibilitate

Disponibilitatea masinilor prezentate este actualizata zilnic. Cu toate acestea recomandam in cazul ofertelor de care sunteti interesat sa solicitati punctual disponibilitatea de moment. Peste 40 de consultanti de vanzari pentru masini noi si rulate din cadrul APAN lucreaza permanent cu stocul prezentat pe site.

Solutii de mobilitate

Misiunea noastra este de a fi Mereu In Miscare, de a evolua si de a oferi solutii de mobilitate clientilor nostri.

Mobilitatea poate insemna pentru tine o masina disponibila imediat, o finantare rapida, o propulsie hibrida sau electrica sau utilizarea unei masini fara grija revanzarii.

Solutia inchirierii unei masini ofera mobilitate imediata oricand si oriunde.

Totodata poti sparge tiparul prin care cumperi proprietatea unei masini. Poti beneficia de utilizarea unei masini noi fara a plati integral proprietatea.

Finantare

Poti achizitiona un vehicul nou sau rulat certificat Top Selection prin finantare leasing sau credit.

Alaturi de tine in calatoria cu o masina Top Selection poti coopta unul din partenerii finantatori cu care APAN colaboreaza: RCI Leasing, Porsche Leasing, BMW Financial Leasing, Unicredit Leasing, BCR Leasing, Idea Leasing, Tiriac Leasing, Raiffeisen Leasing, BRD Sogelease si nu numai.

Mașini livrate recent. Mulțumim pentru încrederea acordată.

Am înțeles.

Ne găsești oriunde online, dar și în 5 orașe: București, Brăila, Galați, Iași, Suceava

Vezi locațiile.