Scurt istoric...

Conduși de dorința de a oferi clienților o varietate de oferte, modele, mărci, motorizări și linii de echipare, toate într-un singur loc, a luat naștere APAN Top Selection. Un fiu mai mic al grupului APAN, care și-a propus să asimileze tot ce este mai bun și mai frumos, să crească ghidat de valori ca: siguranță, încredere, profesionalism, transparență și rapiditate, pentru a oferi societății ceea ce are nevoie: servicii și soluții de mobilitate memorabile.

APAN Top Selection s-a dezvoltat rapid, iar în prezent se bucură de prezența în 5 locații: Galați, Brăila, Iași, București, Suceava, dar și de o experiență vastă în vânzarea de automobile certificate.

Experiența vastă și recomandările pe care le-am obținut de la ambasadorii grupului și ale clienților fideli, a făcut ca peste 40.000 de automobile să fie livrate cu dedicare unor clienți care se bucură în prezent de călătorii unice, atât urbane, cât și călătorii pe distanțe lungi, parcurse în siguranță.


Misiunea APAN Top Selection

De 29 de ani grupul APAN este ,,Mereu în mișcare...” pentru a oferi servicii și soluții de mobilitate, oferindu-le clienților o experiență unică, de la întâmpinarea acestuia până la încrederea că poate parcurge mii de kilometri în siguranță.

Îți oferim siguranța că ai luat o decizie ispirată și libertate în mișcare, pentru a a face față provocărilor pe care le întâmpini zi cu zi. De asemenea, misiunea noastră este de a-ți oferi cea mai bună experiență de cumpărare într-un mediu în care poți găsi o varietate de automobile.

O importantă selecție de avantaje îți stau la dispoziție:

  • Garantie vehicul pana la 24 de luni
  • Masini verificate, testate
  • Rulaj garantat
  • Revizie garantata pentru 10.000 km
  • Automobile in Leasing
Vezi ofertele noastre Contacteaza-ne

LIBERTATE

Îți oferim libertate în mișcare, libertatea de a consulta o varietate de oferte și a o alege pe cea potrivită nevoilor tale. La APAN Top Selection ești liber să te bucuri de consultanță de specialitate, servicii premium și transparență în fiecare proces de achiziționare al unui automobil.

SIGURANȚĂ

Fiecare serviciu pe care îl oferă APAN Top Selection este analizat constant, pentru ca în final să acționăm cu grijă, bucurie, încredere și respect față de clienții noștri. Ai siguranță că ai făcut o alegere bună pentru că automobilele sunt verificate atent, au garanție de până la 24 de luni, rulaj garantat și revizie garantată.

DINAMICĂ ȘI EVOLUȚIE

Ne extindem, inovăm și pregătim constant noi soluții și oferte pentru tine, pentru că suntem mereu în mișcare. Nu pierdem timpul și suntem rapizi în toate procesele pe care le desfășurăm. De aceea, fiecare client este o prioritate, pentru a se bucura în cel mai scurt timp de automobilul dorit.

EXPERIENȚE
INEDITE

Lucrăm permanent să le oferim clienților noștri experiențe inedite, de la a intra în contact cu un consultant până la momentul unic al livrării, al bucuriei nemărginite pe care o resimte fiecare atunci când va porni în noi călătorii.

CORPORATE SOCIAL RESPONSABILITY

Pentru că suntem ,,Mereu în Mișcare...”, suntem mereu în căutare de noi provocări, pentru a veni în ajutorul mediului înconjurător, a ne implica în cazue sociale sau a susține evenimentele culturale și sportive care au nevoie de fiecare dintre noi.

Mașini livrate recent. Mulțumim pentru încrederea acordată.

Am înțeles.

Ne găsești oriunde online, dar și în 5 orașe: București, Brăila, Galați, Iași, Suceava

Vezi locațiile.