De 30 de ani suntem #MereuÎnMişcare şi avem toate motivele să credem
că visele pot deveni realitate!

O Echipă, o Poveste, o Misiune

Grupul APAN a luat naştere în anul 1991 şi este dovada clară a unui grup omogen de firme, care are ca principală activitate vânzarea de autovehicule, accesorii, piese de schimb, service şi servicii auto.
Grupul APAN însumează un număr de 10 brand-uri auto. Fiecare brand auto dispune de showroom propriu, echipă de vânzări dedicată şi un spaţiu generos de expunere a autovehiculelor comercializate.
Principala misiune a grupului APAN este aceea de a servi cele mai exigente cerinţe prin servicii şi produse de înaltă calitate.
Prin calitate serviciilor, dăruirea şi profesionalismul echipei APAN, Grupul însumează la acest moment peste 50.000 de autovehicule vândute.
O echipă dedicată, şi în continuă dezvoltare, formată din peste 450 de persoane, este mereu la dispoziţia clientului cu servicii de vânzare, service şi logistică.
Brăila, Galaţi, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Prahova, Olt, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ialomiţa şi Vrancea sunt principalele locaţii ale Grupului APAN unde clienţii noştri beneficiază zilnic de oferte personalizate puse la dispoziţie de echipa caracterizată prin ambiţie, determinare şi profesionalism.

Grupul APAN este un "one stop shop" şi oferă o gamă completă de servicii:

  • Consilieri de vânzări profesionişti
  • Colaborarea cu firmele de top de leasing financiar şi operaţional : RCI Leasing, Unicredit Leasing, Deutsche Leasing, Delta Leasing, BCR Leasing, Raiffeisen Leasing, BRD Sogealese, Ţiriac Leasing, Porsche Finance Group
  • Disponibilitatea de a livra maşina şi în alte zone ale ţării, conform cu nevoile clientului
  • Service complet dedicat celor 10 branduri auto (Staţie ITP, Asigurări CASCO şi RCA, Servicii de garanţii şi post garanţii, Magazin piese de schimb, Evaluări buy back şi preluări maşini)

LIBERTATE

Îți oferim libertate în mișcare, libertatea de a consulta o varietate de oferte și a o alege pe cea potrivită nevoilor tale. La APAN Top Selection ești liber să te bucuri de consultanță de specialitate, servicii premium și transparență în fiecare proces de achiziționare al unui automobil.

SIGURANȚĂ

Fiecare serviciu pe care îl oferă APAN Top Selection este analizat constant, pentru ca în final să acționăm cu grijă, bucurie, încredere și respect față de clienții noștri. Ai siguranță că ai făcut o alegere bună pentru că automobilele sunt verificate atent, au garanție de până la 24 de luni, rulaj garantat și revizie garantată.

DINAMICĂ ȘI EVOLUȚIE

Ne extindem, inovăm și pregătim constant noi soluții și oferte pentru tine, pentru că suntem mereu în mișcare. Nu pierdem timpul și suntem rapizi în toate procesele pe care le desfășurăm. De aceea, fiecare client este o prioritate, pentru a se bucura în cel mai scurt timp de automobilul dorit.

Experiențe Inedite

Lucrăm permanent să le oferim clienților noștri experiențe inedite, de la a intra în contact cu un consultant până la momentul unic al livrării, al bucuriei nemărginite pe care o resimte fiecare atunci când va porni în noi călătorii.

O Echipă, o Poveste, o Misiune

Pentru că suntem ,,Mereu în Mișcare...”, suntem mereu în căutare de noi provocări, pentru a veni în ajutorul mediului înconjurător, a ne implica în cazue sociale sau a susține evenimentele culturale și sportive care au nevoie de fiecare dintre noi.

Mașini livrate recent. Mulțumim pentru încrederea acordată.

Am înțeles.

Ne găsești oriunde online, dar și în 5 orașe: București, Brăila, Galați, Iași, Suceava

Vezi locațiile.